Gratis Minecraft

Gratis minecraft spelen is eenvoudig

Sinds een aantal weken bieden wij aan om gratis Minecraft te spelen. Op onze website kun je de officiële game downloaden en krijg je toegang tot de servers. Dit zijn geen gekraakte servers maar allemaal orginele servers. Wij geven aan iedereen een gratis licensie weg die onze download voltooid. Dit kunnen wij doen doordat wij gesponsord worden door een aantal adverteerders. Deze bedrijven werken samen met ons zodat wij het spel gratis kunnen leveren. Het is vrij éénvoudig om een advertentie te voltooien en om vervolgens het spel te downloaden. Na 1-3 minuten kun je het spel downloaden en kun je het ook gelijk spelen. Minecraft is een geweldig leuk spel om te spelen, je kunt het alleen spelen maar ook met je vrienden in een online wereld. Er zijn veel servers waarin miljoenen andere spelers het spel ook spelen.

Mocht je het spel niet alleen op computer willen spelen dan is er ook een mogelijkheid om het op je mobiel te spelen dit kan ook via onze site navigeer dan naar het gedeelte minecraft pocket edition free. Deze tekst staat momenteel in het engels omdat wij het spel willen aanbieden voor iedereen. Engels is een internationale taal dat in veel landen wordt gesproken, hierdoor bieden we de tutorial aan in het engels. Het werk precies hetzelfde als de gratis minecraft pc versie alleen jet moet het dan op je mobiel uitvoeren. Na het downloaden van het bestand kun je het spel ook gelijk spelen. Je hoeft niet te wachten op een activatie van onze kant. Zelf vinden wij het leuker om het spel op de PC te spelen aangezien het echte gamen dan van pas komt. Mobiel gamen is totaal anders en wij houden van games op een groot scherm. Toch heb ik s'avonds altijd de neiging om lekker op de bank te zitten en een spelletje te spelen, hierbij komt de minecraft pocket editie ideaal van pas.

Minecraft met een verhaal

Voor de mensen die van games houden met een goed verhaal erin dan is de minecraft story editie een goed begin. Als je deze game download dan krijg je verschillende delen van de game die je elke keer kunt uitspelen. Minecraft brengt je in verschillende werelden waarin je verschillende characters bent. Het lijkt een beetje op een film, maar dan in een game. Persoonlijk vind ik dit de saaiste versie omdat ik gewoon met vrienden de game online wil spelen. Lekker multiplayer spelen vind ik veel leuker je kunt dan met elkaar spelen, teamspeak aan en samen een nieuwe wereld bouwen. Dit was dan ook de eerste versie van Minecraft en als je het mij vraagt gelijk de beste versie. Mojang probeert een totaalplaatje aan te bieden door voor elke gebruiker/persoon een versie te maken. Dit hebben ze gedaan om iedereen tevreden te houden, toch lukt dit niet altijd. Er zullen altijd andere wensen zijn en deze zullen ook altijd blijven. Momenteel zijn ze druk bezig om het allemaal in één pakket te gooien. Hierbij betaal je dus 1 vast bedrag en krijg je minecraft, pocket edition en story edition. Dit moet het totale pakket worden waardoor gebruikers eerder het spel gaan aanschaffen.

Echter is dit niet nodig aangezien je nu deze site kunt gebruiken om gratis minecraft online te spelen of offline. Je mag de website ook delen met vrienden, je kunt dan de game samen spelen. Als je vragen hebt kun je via de contactpagina contact met ons opnemen en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen. Wel zijn we erg druk ook om andere mensen te helpen dus verwacht antwoord binnen 24-48 uur. Ook is er een chat aanwezig waardoor je met andere gebruikers kunt chatten of met de admin die op dat moment online is. Alhoewel we het aanraden om via het contactformulier contact op te nemen. Binnenkort maken we ook een forum en een blog. Op dit forum kun je met andere gebruikers praten die onze website hebben gebruikt en we gaan proberen om op deze manier een hele community op te bouwen. Via de blog blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van de Minecraft game, wekelijks gaan we updates plaatsen over de game maar over geruchten. Veel plezier met het spelen en wellicht zien we je in de online wereld :).

TOP